Al sinds 2006 brandt hier het vuur onder de potten, in een van de oudste huizen van Bolderberg.

Wat jaar en dag geleden begonnen is als kruidenierswinkel en  herberg, staat nu bekend als een smakelijk huis waar de zoektocht naar heerlijke en kraakverse producten nooit stil staat.

 

Het harde werken werd bekroont met een michelinster in 2010, een ster die ons sindsdien niet heeft los gelaten en waar we tot de dag van vandaag zeer fier op zijn. Om onze keuken zoveel mogelijk naar jullie toe te brengen, zijn we sinds kort ook apetrots op onze Bistrot, waar lekker tafelen niet alleen aan heerlijke klassiekers doet denken, maar ook aan de warme gezelligheid van de Parijse brasseries. Eentje waar kwaliteit en versheid hoog in het vaandel gedragen wordt.


 

Vier handen op één buik...

 

Vanaf heden bieden Prêt-à-goûter en Le Bistrot u graag een samensmelting van beide zaken aan. Eén menukaart waarin de heerlijkste gerechten van beide zaken gecombineerd worden. Tarbot op de graat gebakken, Salade van kreeft en mango, kraakverse Guillardeau oesters, Noordzeetong 'meunière', of gewoon een lekker stukje vlees met handgesneden frietjes ...    enkele smaakmakers van al dat lekkers uit ons aanbod.

 

 

De kennis van een verfijnde gastronomische keuken combineren met de gezelligheid en vlotheid van de Bistrot, dit  kan enkel maar potten breken. Wat voor u en uw gasten een avondje uit is, is voor ons een ware zoektocht naar de beste producten, de lekkerste wijnen, de vlotste service en de meest gezellige inkadering. Een zalig moment, zowel voor u als voor ons.

 


Gastronomisch dineren, een gezellig etentje met vrienden, een uitgebreid familiefeest of een smakelijk bezoek met uw bedrijf en/of klanten, productvoorstellingen, vergaderingen/seminaries, het kan allemaal bij ons. Sit back and relax, en laat de rest aan ons over....

 

 

 

Prêt-à-goûter en Le Bistrot zetten de deuren open  van dinsdag tot en met zondag, zowel 's middags als 's avonds, vanaf 12.00h en 18.00h.