facebook

De menukaart in le bistrot de pret a gouter, restaurant te heusden-zolder

Menu

Wij serveren steeds een 3-gangen Bistrotmenu aan €37


Voor lekkerbekken is er een 4-gangen Keukenmenu aan €55

 

BISTROTMENU €37 

Grijze garnaalkroket met tartaarsaus

Steak tartaar van Holsteinrund óf gebakken Bolderburger

met knapperige salade en onze frietjes

Crème Brulée

 

KEUKENMENU €55

Krabtaartje met schaaldierengazpacho

Sint Jacobsoester met geroosterde butternutpompoen

Boulette de luxe

Sabayon met Kriek van ter Dolen


Om de snelle lunchers goed te kunnen bedienen, bieden wij de mogelijkheid om uw lunch vooraf telefonisch te reserveren ( 011 20 16 80 )

Heeft u niet veel tijd bestel dan enkel het hoofdgerecht van het Bistrotmenu aan €23



Authentieke bistrot gerechten

Een greep uit onze kaart, wij werken enkel met seizoensgebonden producten, onderstaand aanbod kan dus variëren.

*Vanaf 4 personen maximum 3 verschillende gerechten per gang. Dès 4 personnes maximum 3 plats différents par service. Het menu wordt uitsluitend compleet en per gezelschap geserveerd. Le menu sera servi complet et par table.
“Chefs’ choice” Voor allergenen informatie raadpleeg gerust onze gastvrouwen. Pour des informations concernant les allergènes veuillez consulter notre maître d’hôtel.

 

Voorgerechten + Entrées

  • Carpaccio van Holsteinrund met Parmezaanse kaas € 17
  • Huisgerookte zalm met zure room en aardappelrösti € 19
  • Onze Grijze garnaalkroketjes met tartaarsaus € 19
  • Wilde zeescampi's en exotische kruiden in een tajine € 19
  • Gillardeau creuses met G € 24/27
    6st natuur /gegratineerd
  • Krabtaartje met gazpacho van schaaldieren €22
  • Cocotte met Bolderse hoeve eitjes, foie gras én truffelsaus €23
  • Vissoep met rouille en croutons €12

Hoofdgerechten

  • Grietje op de graat gebakken met witloof €35                     
  • Hele kreeft 600g bereiding naar keuze 2p €36 p/p
  • Brandade van kabeljauw met gepocheerd ei en aioli € 24
  • Zeetong meunière met onze frietjes en een knapperig slaatje €32
  • Twee bereidingen van het lammetje met wintergroentjes en aardappelgratin € 34
  • Boulette de luxe €35               

Holsteinrundsvlees ‘home dry-aged’

  • Steak tartaar, huisbereide pickles € 23
  • Tournedos "Cyrano", gebroken peper, cognac & room € 35
  • Gegrilde bavette van Holstein met béarnaise € 29
  • Gegrilde bavette van Holstein Rossini (met foie gras) € 33
  • Filet pur met béarnaise of peper- of Stroganoff € 35

 

Desserts

  • Crème Brulée - Café glacé - Verloren brood € 9
  • Dame Blanche - Tarte Tatin - Sabayon met Kriek van Ter Dolen - Moelleux au chocolat € 11

 

Vegetarisch

Natuurlijk laten we de vegetariërs niet in de kou staan, in overleg met de chef kan er steeds een lekker vegetarisch voor- en hoofdgerecht geserveerd worden.

Alle gerechten ontstaan in onze eigen keuken.