facebook

De menukaart in le bistrot de pret a gouter, restaurant te heusden-zolder

Menu

Wij serveren steeds een 3-gangen Bistrotmenu aan €37


Voor lekkerbekken is er een 4-gangen Keukenmenu aan €55

 

BISTROTMENU €37 

Schotse zalmcocktail                                                  

Rogvleugel met kappertjes en tomaat                          

Aardbeienbavarois

 

KEUKENMENU €55

 

Carpaccio van gemarineerde coquilles

Huisgerookte Schotse zalm en Limburgse asperges

Lamsribstuk met thijmaardappelen en lentegroenten

Gegratineerde peertjes met sabayon en amandel


Om de snelle lunchers goed te kunnen bedienen, bieden wij de mogelijkheid om uw lunch vooraf telefonisch te reserveren ( 011 20 16 80 )

Heeft u niet veel tijd bestel dan enkel het hoofdgerecht van het Bistrotmenu aan €23



Authentieke bistrot gerechten

Een greep uit onze kaart, wij werken enkel met seizoensgebonden producten, onderstaand aanbod kan dus variëren.

*Vanaf 4 personen maximum 3 verschillende gerechten per gang. Dès 4 personnes maximum 3 plats différents par service. Het menu wordt uitsluitend compleet en per gezelschap geserveerd. Le menu sera servi complet et par table.
“Chefs’ choice” Voor allergenen informatie raadpleeg gerust onze gastvrouwen. Pour des informations concernant les allergènes veuillez consulter notre maître d’hôtel.

 

Voorgerechten + Entrées

  • Carpaccio van Holsteinrund met Parmezaanse kaas € 16
  • Asperges Benedict met huisgerookte zalm € 24
  • Asperges op z'n Vlaams €19
  • Onze Grijze garnaalkroketjes met tartaarsaus € 19
  • Wilde zeescampi's en exotische kruiden in een tajine € 19
  • Gillardeau creuses met G € 24/27
    6st natuur /gegratineerd
  • Cocotte met Bolderse hoeve eitjes, foie gras én portosaus :) €23
  • Schotse zalmcocktail €19 

Speciaal

    . Pomme Tsarine met zure room en 30g Siberian réserve caviar €49

     . Tartaar van de tsaar, rundstartaar met zure room en 30g Siberian réserve caviar €59

Hoofdgerechten

  • Grietje op de graat gebakken met asperges €35                     
  • Brandade van kabeljauw met gepocheerd ei en aioli € 24
  • Zeetong meunière met onze frietjes en een knapperig slaatje €34
  • Lamskoteletjes en tuinboontjes en krielaardappeltjes € 33
  • Eendenborst met rozemarijnhoning en gember €32             

Holsteinrundsvlees ‘home dry-aged’

  • Steak tartaar, huisbereide pickles € 23
  • Tournedos "Cyrano", gebroken peper, cognac & room € 35
  • Gegrilde bavette van Holstein met béarnaise € 29
  • Gegrilde bavette met Limburgse asperges €32
  • Gegrilde bavette van Holstein Rossini (met foie gras) € 33
  • Filet pur met béarnaise of peper- of Stroganoff € 35

 

Desserts

  • Crème Brulée - Café glacé - € 9
  • Dame Blanche - Tarte Tatin - Sabayon met Kriek van Ter Dolen - Moelleux au chocolat € 11
  • dessertsuggesties allerlei

 

Vegetarisch

Natuurlijk laten we de vegetariërs niet in de kou staan, in overleg met de chef kan er steeds een lekker vegetarisch voor- en hoofdgerecht geserveerd worden.

Alle gerechten ontstaan in onze eigen keuken.