facebook

De menukaart in le bistrot de pret a gouter, restaurant te heusden-zolder

Menu

Wij serveren steeds een 3-gangen Bistrotmenu aan €39  

BISTROTMENU €39

  • Vitello Tonnato
  • Endvogel biefstuk met witloofsalade en chimmichurri en frietjes
  • Panna Cotta van kokos



Authentieke bistrot gerechten

We verkiezen te werken bij voorkeur met seizoensgebonden producten, onderstaand aanbod kan verschillen van de menukaart.


*Vanaf 4 personen maximum 3 verschillende gerechten per gang.
Dès 4 personnes maximum 3 plats différents par service.

Het menu wordt uitsluitend compleet en per gezelschap geserveerd.
Le menu sera servi complet et par table.

“Chefs’ choice” Voor allergenen informatie raadpleeg gerust onze gastvrouwen.
Pour des informations concernant les allergènes veuillez consulter notre maître d’hôtel.

Voorgerechten + Entrées

  • Salade handgepelde grijze garnaal € 20
  • Terrine van ganzenlever-brioche-appelgelei-rabarbercompote €23
  • Patta Negra-warme geitenkaas-basilicum-gaspacho watermeloen € 19
  • Tataki van tonijn-zoetzure komkommer-wakame-soja-gember € 21
  • Groene asperges-kerstomaat-parmesaanse kaas-oude balsamico-pijnboompitten € 23
  • Huisgemaakte garnaalkroketten €19
  • Gillardeau creuses met G € 24/27
  • 6st natuur /gegratineerd
  • Venkelsoep-amandelen-bieslook €12

 

Hoofdgerechten

  • Zeetong meunière met onze frietjes en een knapperig slaatje €35
  • Ossehaas of rib-eye gebroken peper-mosterd of béarnaise en handgesneden frietjes €35
  • Pluma Iberico-hazsenloten-tomaten-sjalot €25
  • Lekkers van het lams €25
  • Makreelfilet -tomaatvinaigrette-muntyoghurt-feta €23
  • Steak tartaar - huisgemaakte pickles-onze frietjes €27
  • Snoekbaars -zuurzoete venkel-erwtenpuree-Balsamico €26
  • Kabeljauwwangen -prei-tomaat-crumble van oude kaas €25

Desserts

  • Crème Brulée - Café glacé - € 9
  • Dame Blanche - Tarte Tatin - Sabayon met Kriek van Ter Dolen - Moelleux au chocolat € 11
  • dessertsuggesties allerlei

Vegetarisch

Natuurlijk laten we de vegetariërs niet in de kou staan, in overleg met de chef kan er steeds een lekker vegetarisch voor- en hoofdgerecht geserveerd worden.

Alle gerechten ontstaan in onze eigen keuken.