Restaurant Pret a Gouter Bistrot

Afhaalgerechten Kerst 2022

Prêt-à-Goûter Bistro

Afhaalgerechten Kerst 2022

Amuses en voorgerechten

Je kan een hele feestdis samenstellen of eenvoudigweg enkele gerechtjes selecteren,om naar hartelust van te genieten met jouw tafelgenoten.

Amuses

 • Oesters natuur (6 st.) € 18,-
 • Bistrobox (2p.) als luxe-amuse of "tapa style" voorgerecht: 4 oesters natuur, gravad lax met honingmosterdvinaigrette, sushi van tonijn met gember en sojagel, wijngaardslakjes in het groen met feuilleté, krabcanneloni, eendenleverterrine met toast en confituur, mignardises brownie en amandelgebak € 67,-

Voorgerechten

 • Terrine van eendenlever, kweepeergelei, toast € 14,-
 • Gravad lax, rode biet, Granny Smith € 14,-
 • Bouillabaisse (1l.) rouille, croutons € 15,-

Hoofdgerechten

Alle hoofdgerechten zijn inclusief kerstgarnituur: gegrilde witloof, veenbessen, kastanjechampignons, peertje in rode wijn en verse kroketjes.

 • Cordon bleu van Fjordkabeljauw, Breugelham en Dijonmosterd € 22,-
 • Roulade van parelhoen, sauce Véronique € 22,-
 • Vegetarisch: Tomate farçie met wintergroentjes en Haloumikaas € 18,-
 • Kids: Vol-au-vent van hoevekip € 14,-

Kaas & dessert

 • Assortimentje hoevekazen € 9,-
 • Dessert: Crumble van Boskoopappel, rumrozijnen, amandel € 7,5,-

Hoe warm je al dit lekkers op?

De koude bereidingen met hun garnituren zijn serveerklaar.

We voorzien een eenvoudige opwarminstructie om de gerechten in de oven of au-bain-marie op te warmen. Je hebt dus enkel een oven, een grote kookpot en een frituurpan voor de kroketjes nodig.

We helpen je graag met al je vragen.

Wil je graag bestellen voor Kerst? Doe dit dan voor 18/12 via info@pretagouter.be of telefonisch van maandag tot vrijdag tot 18.00u op 011/20.16.80 en je kan jouw bestelling op 24/12 tussen 14 en 16u komen afhalen.

Heb je jouw feestje op een andere dag gepland? Neem gerust contact op via telefoon of mail, info@pretagouter.be en we helpen je zo goed mogelijk verder.

 

 

 

Tasty Monday Menu

Geen tijd of zin om te koken na een drukke start van de week? Dat snappen we! Maandagen zijn voor velen onder ons een blue Monday. Gelukkig zijn wij er om je een handje te helpen. Met ons Tasty Monday Menu begin je de week met een heerlijke start en ben je klaar om er de volgende dag weer helemaal voor te gaan. Geweldig toch!

Geen tijd of zin om te koken? Reserveer je tafeltje

Vergaderen met hapje en drankje?

Ben je op zoek naar 'n leuke locatie voor een vergadering met een lekker hapje en een drankje?

Lees meer

Bezoek je de Velodroom?

Binnenkort opent de langverwachte Velodroom in Heusden-Zolder. De opwinding is voelbaar in de lucht, en uiteraard ook in onze bistrot. Bedrijfsuitje, familiebijeenkomst of bijzondere viering gepland? Prêt-à-Goûter biedt ruime faciliteiten en een attente service voor elke groep of club. Ons enthousiaste en vriendelijke team staat steeds voor je klaar.

Ontdek snel meer