Restaurant Pret a Gouter Bistrot

Bistro'Asperge'Menu

Vanaf 16 juni serveren we een 3-gangen bistromenu met 4 keuzes in het hoofdgerecht.

  • Voorgerecht: 4 kleine bistroklassiekers to share, rundscarpaccio, tomate crevette, tataki van tonijn, oesters, garnaalkroketje...naar het humeur van de chef.
  • Hoofdgerecht: frisse zomerse salade met Angus Beef 'minute' en oude Parmezaan, gegrilde zalm salade Belle Vue, gamba's à la plancha met mangodressing of Burrata met basilicum allemaal geserveerd met verse frietjes en huisgemaakte mayo.
  • Dessert: Limburgse aardbeitjes, passievrucht, Bourbon vanille.

Al dit lekkers serveren we voor €55 p.p., wijnarrangement €25 p.p, Bob-arrangement €15 p.p. Bij mooi weer kunnen jullie van de zon genieten op ons tuinterras.

Tasty Monday Menu

Geen tijd of zin om te koken na een drukke start van de week? Dat snappen we! Maandagen zijn voor velen onder ons een blue Monday. Gelukkig zijn wij er om je een handje te helpen. Met ons Tasty Monday Menu begin je de week met een heerlijke start en ben je klaar om er de volgende dag weer helemaal voor te gaan. Geweldig toch!

Geen tijd of zin om te koken? Reserveer je tafeltje

Vergaderen met hapje en drankje?

Ben je op zoek naar 'n leuke locatie voor een vergadering met een lekker hapje en een drankje?

Lees meer

Bezoek je de Velodroom?

Binnenkort opent de langverwachte Velodroom in Heusden-Zolder. De opwinding is voelbaar in de lucht, en uiteraard ook in onze bistrot. Bedrijfsuitje, familiebijeenkomst of bijzondere viering gepland? Prêt-à-Goûter biedt ruime faciliteiten en een attente service voor elke groep of club. Ons enthousiaste en vriendelijke team staat steeds voor je klaar.

Ontdek snel meer