Restaurant Pret a Gouter Bistrot

Moeder- & Vaderdagbrunch

We verwelkomen je graag op onze brunch op Vaderdag 11 juni vanaf 11 uur met een glaasje prosecco en een heerlijk buffet. Verse broodjes met huisbereid beleg, frisse seizoensalades, carpaccio & vitello tonnato, verse soep, warme gerechten & een dessertbuffet. Het buffet is open tot 14u30. €67,50 p.p., €35 p.p. tot 12 jaar.

Dus:

 

Ontbijt,  lunch & dessertbuffet

(verschillende soorten brood, huisgemaakt zoet en hartig beleg, gerookte vissoorten, carpaccio, gebraad, verse asperge soep, salades, hartige en zoete taartjes, 2 warme gerechten, dessertbuffet)

€ 67,5 p.p.

€ 35 voor de kinderen tot 12j.

Wij hebben grote ronde familietafels (tot +/- 12p.) ter beschikking.

Tasty Monday Menu

Geen tijd of zin om te koken na een drukke start van de week? Dat snappen we! Maandagen zijn voor velen onder ons een blue Monday. Gelukkig zijn wij er om je een handje te helpen. Met ons Tasty Monday Menu begin je de week met een heerlijke start en ben je klaar om er de volgende dag weer helemaal voor te gaan. Geweldig toch!

Geen tijd of zin om te koken? Reserveer je tafeltje

Vergaderen met hapje en drankje?

Ben je op zoek naar 'n leuke locatie voor een vergadering met een lekker hapje en een drankje?

Lees meer

Bezoek je de Velodroom?

Binnenkort opent de langverwachte Velodroom in Heusden-Zolder. De opwinding is voelbaar in de lucht, en uiteraard ook in onze bistrot. Bedrijfsuitje, familiebijeenkomst of bijzondere viering gepland? Prêt-à-Goûter biedt ruime faciliteiten en een attente service voor elke groep of club. Ons enthousiaste en vriendelijke team staat steeds voor je klaar.

Ontdek snel meer