facebook

Le Bistrot

Het hart van de keuken

Le Bistrot du Prêt-à-Goûter is een gastronomisch restaurant in Heusden-Zolder ontwikkeld door onze chef en papa Geert Vandenhove. Geert Vandenhove is een “echte” chef in hart-en-nieren, die gedreven door zijn enthousiasme naar het bereiden van pure en authentieke ingrediënten en bereidingen samen met zijn dochter Maaike en zoon Bart in 2003 Restaurant Prêt-à-Goûter opende boven het slachthuis in Hasselt. Het concept slaat aan bij de gastronomische liefhebbers en wordt alras bekroond met een Michelinster in 2005.

Zolder Terlaemen

In 2006 verhuist “Prêt-à-Gotûter” van het slachthuis in Hasselt naar de Sint Jobstraat 83 in Bolderberg, vlak bij het voormalige formule 1 circuit “Zolder Terlaemen”. De familie betrekt het pand “Oud Bolderberg”, in de regio wijd en zijd bekend als gezellige familie herberg.

Van sterrenrestaurant naar authentieke Bistrot

In 2012 opende de familie in hetzelfde pand een Bistrotformule. Sinds 2014, hebben wij van de “Le Bistrot d’à-côté Prêt-à-Goûter” onze core business gemaakt. U vindt onze pure ingrediënten, gezelligheid en warmte, vanaf nu onder “Le Bistrot van Prêt-à-Goûter”.

Met vriendelijke groet,
Geert, Alma, Maaike, Bart