We verwelkomen je graag bij Prêt-à-Goûter voor een lekker etentje en een goed glas wijn.
Naast onze vaste menukaart zijn er ook een aantal leuke menu's:

- Bistro'Asperge'Menu (vanaf vrijdag 14 april)
- Vaderdagbrunch (op zondag 11 juni 2023)

Welkom voor de brunch vanaf 11u.

 

Nieuwe openingsuren

Vanaf vrijdag 5 mei zijn we ook open voor de lunch, welkom vanaf 12u.

 

Reserveer je tafeltje

Bistro'Asperge'Menu

Proef het witte goud in al zijn glorie, bereid met de beste ingrediënten en met veel liefde door onze chef-kok. In ons bistro-aspergemenu ontdek je de lekkerste gerechten die de smaak en textuur van deze fijne groente naar voren brengen. Of je nu een echte asperge-liefhebber bent, of gewoon een culinaire ervaring wilt, ons aspergemenu zal je zeker bekoren.

Bekijk het menu hier

Vaderdagbrunch op 11/6

Verwen je ouders met onze speciale moeder- en vaderdagbrunch! Geniet samen van een assortiment zoete en hartige gerechten, bereid met verse en seizoensgebonden ingrediënten. Een gezellige sfeer voor het hele gezin met heerlijke topgerechten! Reserveer snel en maak van deze speciale dagen een onvergetelijke ervaring.

Menu bekijken

Tasty Monday Menu

Geen tijd of zin om te koken na een drukke start van de week? Dat snappen we! Maandagen zijn voor velen onder ons een blue Monday. Gelukkig zijn wij er om je een handje te helpen. Met ons Tasty Monday Menu begin je de week met een heerlijke start en ben je klaar om er de volgende dag weer helemaal voor te gaan. Geweldig toch!

Geen tijd of zin om te koken? Reserveer je tafeltje