Geduld is goud waard.

Een stomende keuken, kraakverse produkten op het bord, gezellig tafelen met een lekker glaasje wijn, we snakken er allen naar.

Ook ons team kijkt er naar uit om uw bezoek weer tot in de puntjes te kunnen verzorgen, met dezelfde charme en puurheid waarvoor we steeds staan.

Bittere tijden weerhouden ons hier echter van dit te verwezenlijken. In navolging van de genomen maatregelen door de federale overheid zijn wij verplicht onze zaak te sluiten.

Om de kwaliteit en de service te kunnen geven waarvoor we garant staan kiezen we ervoor de bistro terug te openen van het moment dat wij u en uw gasten zowel binnen als op ons terras kunnen verwelkomen in alle veiligheid.

Een definitieve datum van heropening volgt wanneer dit wordt bevestigd door de bevoegde instanties.

Wij danken u alvast voor het begrip.

 

Welkom in onze bistro!

Wij serveren Bourgondische klassiekers met een twist. Steeds vertrekkend vanuit verse en liefst lokale producten, toveren wij topkwaliteit op het bord zonder al te veel franjes. No nonsense food ontwikkeld door onze chef Bart Vandenhove. Kom en proef onze lekkere gerechten met een frisse wereldse ‘touch’.

Ontdek onze productkeuken in het al even authentieke pand in het hart van het groene Bolderberg. Stap binnen in een uniek kader en laat je aangenaam verrassen. Op zomerse dagen verwelkomen wij u graag op ons rustige, schaduwrijke terras omgeven door de natuur.

Lees meer

Ontdek de gastenkamer

 

Gillardeau Oesters

Wij zijn blij om u de wereldberoemde Gillardeau oesters te mogen presenteren

Ontdek de Gillardeau oesters

Reserveren makkelijk online!

Reserveer nu