Zilver is spreken...

Woensdag 9 juni 18u staan we klaar om jullie te ontvangen met een stomende keuken, kraakverse producten op het bord, gezellig tafelen en een lekker glaasje wijn.

Zaterdag 12 juni zijn we reeds om 17u open zodat jullie eventueel tijdig met een goed gevulde maag kunnen supporteren voor ons nationaal voetbalteam de Rode Duivels!

Wij kijken ernaar uit om uw bezoek weer tot in de puntjes te kunnen verzorgen, met dezelfde charme en puurheid waarvoor we steeds staan.

Zowel binnen als op ons terras kunnen we u en uw gasten verwelkomen in alle veiligheid.

Fijn om jullie allemaal terug te zien binnenkort! Santé

 

 

Welkom in onze bistro!

Wij serveren Bourgondische klassiekers met een twist. Steeds vertrekkend vanuit verse en liefst lokale producten, toveren wij topkwaliteit op het bord zonder al te veel franjes. No nonsense food ontwikkeld door onze chef Bart Vandenhove. Kom en proef onze lekkere gerechten met een frisse wereldse ‘touch’.

Ontdek onze productkeuken in het al even authentieke pand in het hart van het groene Bolderberg. Stap binnen in een uniek kader en laat je aangenaam verrassen. Op zomerse dagen verwelkomen wij u graag op ons rustige, schaduwrijke terras omgeven door de natuur.

Lees meer

Ontdek de gastenkamer

 

Gillardeau Oesters

Wij zijn blij om u de wereldberoemde Gillardeau oesters te mogen presenteren

Ontdek de Gillardeau oesters

Reserveren makkelijk online!

Reserveer nu