Restaurant Pret a Gouter Bistrot

Onze partners in de kijker

Onze partners in de kijker

Wij zijn heel erg dankbaar dat we altijd kunnen rekenen op onze trouwe partners. Met onze partners bouwen we elke dag verder aan jouw culinaire ervaring bij Prêt-à-Goûter. Daarom vinden wij dat ze een plekje verdienen op onze website. Dromen verwezenlijken doe je niet alleen, maar samen. 

Wijnen

"Ad amorem Vini" - Uit liefde voor de wijn 

Harry Gielen en Els Donckers bieden exclusieve wijnen aan in elke prijsklasse, smaken en geuren die je met verstomming doen slaan. Gespecialiseerd advies voor liefhebber, kenner en vakman. De wijnselectie bestaat vooral uit lokale druivenrassen, speciale productiemethoden en karakteristieke wijnmakers met veel passie en liefde voor het land en zijn producten. 

www.adamoremvini.be

Thee

Pasqualina's Teastation

De lekkerste thees vind je bij Pasqualina's Teastation, meer dan 200 soorten losse Premium thee en de leukste accessoires. De winkel te Hasselt is zeker een bezoekje waard! Online bezoeken en kopen kan natuurlijk ook. 

www.teastation.eu

Interieur en decoratie

Casa Concept

Inge Goovaerts, interieurarchitecte van Casa Concept helpt je binnenshuis helemaal op weg met een klassevolle inrichting en decoratie. Bovendien heeft ze een uitstekend oog voor chique en trendy. 

www.casaconcept.be

Artist in residence

Voor prachtige penseelkunst met een feminin touch moet je bij Si Bollé zijn. Ze schildert gepassioneerd op kleine en grote doeken, maakt muurschilderingen, art objects, zijden sjaals en zoveel meer. Bovendien maakt ze ook nog fotokunst en écht film. 

www.joyforever.be

Dankjewel om ons door dik en dun te steunen en om samen Prêt-à-Goûter naar een hoger niveau te tillen! 

 

 

Bistromenu

Bij Prêt-à-Goûter geniet je elke dag van een heerlijk bistromenu. Kom gezellig tafelen in onze bistro in Heusden-Zolder en proef onze ambachtelijke gerechten. 

Reserveer je tafeltje

Pintxos voor bedrijven

Op zoek naar een uniek idee voor een bedrijfsevenement? Wij hebben een leuk en smakelijk voorstel voor groepen vanaf 20 personen! Bij ons kun je samen met je gezelschap genieten van een gezellige avond in Spaanse sferen.

Vind hier alle info

Bezoek je de Velodroom?

De Velodroom in Heusden-zolder wordt druk bezocht door wielerliefhebbers. Groepen en verenigingen komen samen om deze verborgen parel te ontdekken. Wil je graag jouw dag nog net iets specialer maken? Kom dan genieten van een heerlijke diner of menu bij Prêt-à-Goûter! Ons restaurant ligt maar op slechts 1km afstand. 

Ontdek snel meer

Verblijf in onze gastenkamer

Overnachten in het mooie Limburg? Dat kan bij Prêt-à-Goûter! Geniet van de Bolderbergse natuur en een heerlijk diner. Ontdek alle info en boek je verblijf. 

Bekijk hier de sfeerbeelden

Onze partners in de kijker

Wij zijn heel erg dankbaar dat we altijd kunnen rekenen op onze trouwe partners. Tijd om ze één voor in één in de kijker te zetten, want zij zorgen mee voor jouw culinaire beleving. 

Lees meer