Restaurant Pret a Gouter Bistrot

Gastenkamer

Genieten van de Bolderbergse natuur, een vlot bereikbare b&b, een gastronomisch diner met overnachting of gewoon een zalige nachtrust om uw verblijf in onze regio te voltooien. Onze b&b-kamer telt vele troeven: een ruime kamer met kingsize bed, al dan niet uit te breiden met een heerlijk uitgebreid ontbijt. Krokante pistolets en een lekker scharreleitje, vers geperst fruitsap of een dampend kopje koffie. Overnachten in Prêt-à-goûter blijft je steeds bij.

Een kort maar praktisch bezoek of een weekendje genieten van de Bolderbergse natuur, dit hand in hand met de welgekende Limburgse gastvrijheid.

Prijs van de kamer € 99,- per nacht (excl. toeristentaks 2,5€)

Prijs ontbijt pp: € 22,5

Een verblijf boeken kan uiteraard telefonisch 011 20 16 80 of per mail info@pretagouter.be

 

 

Tasty Monday Menu

Geen tijd of zin om te koken na een drukke start van de week? Dat snappen we! Maandagen zijn voor velen onder ons een blue Monday. Gelukkig zijn wij er om je een handje te helpen. Met ons Tasty Monday Menu begin je de week met een heerlijke start en ben je klaar om er de volgende dag weer helemaal voor te gaan. Geweldig toch!

Geen tijd of zin om te koken? Reserveer je tafeltje

Vergaderen met hapje en drankje?

Ben je op zoek naar 'n leuke locatie voor een vergadering met een lekker hapje en een drankje?

Lees meer

Bezoek je de Velodroom?

Binnenkort opent de langverwachte Velodroom in Heusden-Zolder. De opwinding is voelbaar in de lucht, en uiteraard ook in onze bistrot. Bedrijfsuitje, familiebijeenkomst of bijzondere viering gepland? Prêt-à-Goûter biedt ruime faciliteiten en een attente service voor elke groep of club. Ons enthousiaste en vriendelijke team staat steeds voor je klaar.

Ontdek snel meer