Restaurant Pret a Gouter Bistrot

Oesters van het huis

Nieuwe specialiteit van het huis: Oysri oesters

Ken jij deze Oysri oesters al? Je spreekt het uit als "isri", het betekent letterlijk "oester" en ze komen uit Dungarvan Bay aan de Ierse zuidkust. Daar worden ze zorgvuldig gekweekt door het familiebedrijf van Joe Harty. En "harty" zijn ze wel degelijk. Hun holle schelp zit volledig gevuld met stevig oestervlees dat een diepe zilte smaak heeft. Ben jij benieuwd naar onze nieuwe oesters van het huis? Kom ze nu proeven bij Prêt-à-Goûter.

Vaste waarde uit de zee: Franse Geay oesters

Ook de Franse Geay oesters krijgen een voornaam plekje in ons aanbod. Liefst 42 maanden lang krijgen ze de beste voedingsstoffen van de zee binnen. Hierdoor groeien de Geay ontzettend goed en worden ze lekker vlezig. De aroma’s en subtiele notensmaak zorgen voor een onvergetelijk genot.

 

Ik kom ze proeven!

Oesters van topklasse

Ga jij voor een vlezige Franse Geay, of heb je liever de zilte Ierse Oysrí? Weet je wat, proef ze gewoon allebei. Onze topoesters liggen al netjes voor je klaar op een bedje van zout.

Geniet van onze overheerlijke oesters

Reserveer je tafel online

Zin in een gezellige avond tafelen met het hele gezin?
Of het zomermenu met een fris wijntje samen met je vrienden? Reserveer dan nu online je tafeltje bij
Prêt-à-Goûter.

Tafel reserveren

Zomermenu

Hello summer! Geniet nog tot 31 augustus van ons heerlijke zomermenu voor maar €55 p.p. Nood aan verfrissing? Ons wijnarrangement maakt het helemaal af!

Bekijk het menu én kom proeven