Nieuwe specialiteit van het huis: Oysri oesters
Ken jij deze Oysri oesters al? Je spreekt het uit als "isri", het betekent letterlijk "oester" en ze komen uit Dungarvan Bay aan de Ierse zuidkust. Daar worden ze zorgvuldig gekweekt door het familiebedrijf van Joe Harty. En "harty" zijn ze wel degelijk. Hun holle schelp zit volledig gevuld met stevig oestervlees dat een diepe zilte smaak heeft. Ben jij benieuwd naar onze nieuwe oesters van het huis? Kom ze nu proeven bij Prêt-à-Goûter.
Vaste waarde uit de zee: Franse Geay oesters
Ook de Franse Geay oesters krijgen een voornaam plekje in ons aanbod. Liefst 42 maanden lang krijgen ze de beste voedingsstoffen van de zee binnen. Hierdoor groeien de Geay ontzettend goed en worden ze lekker vlezig. De aroma’s en subtiele notensmaak zorgen voor een onvergetelijk genot.

23 redenen om ook in 2023 te komen eten
Ook in 2023 staat ons team klaar om jou en je familie en vrienden de gezelligste en beste restaurantervaring te bieden.
Lees snel meer-
Tasty Monday Menu
Geen tijd om te koken na een drukke start van de week? We helpen je graag een handje..
Ontdek snel het menu
Vergaderen met hapje en drankje?
Ben je op zoek naar 'n leuke locatie voor een vergadering met een lekker hapje en een drankje?
Lees meer