Restaurant Pret a Gouter Bistrot

Cadeaubonnen

Op zoek naar het perfecte cadeau voor een speciaal iemand? Zoek niet verder! Bij Prêt-à-Goûter hebben we cadeaubonnen beschikbaar. Plezier je vrienden of familie met een lekker etentje in een authentiek restaurant. Onze cadeaubonnen zijn ideaal geschikt voor elke gelegenheid. 

Een cadeaubon bestellen? 

Dat kan via mail en telefoon of spring gewoon eens binnen in ons restaurant. Altijd welkom! 

Mail: info@pretagouter.be

Tel: 011 20 16 80 

Adres: Sint-Jobstraat 83, 3550 Heusden-Zolder

 

 

 

 

 

Bistromenu

Bij Prêt-à-Goûter geniet je elke dag van een heerlijk bistromenu. Kom gezellig tafelen in onze bistro in Heusden-Zolder en proef onze ambachtelijke gerechten. 

Reserveer je tafeltje

Pintxos voor bedrijven

Op zoek naar een uniek idee voor een bedrijfsevenement? Wij hebben een leuk en smakelijk voorstel voor groepen vanaf 20 personen! Bij ons kun je samen met je gezelschap genieten van een gezellige avond in Spaanse sferen.

Vind hier alle info

Bezoek je de Velodroom?

De Velodroom in Heusden-zolder wordt druk bezocht door wielerliefhebbers. Groepen en verenigingen komen samen om deze verborgen parel te ontdekken. Wil je graag jouw dag nog net iets specialer maken? Kom dan genieten van een heerlijke diner of menu bij Prêt-à-Goûter! Ons restaurant ligt maar op slechts 1km afstand. 

Ontdek snel meer

Verblijf in onze gastenkamer

Overnachten in het mooie Limburg? Dat kan bij Prêt-à-Goûter! Geniet van de Bolderbergse natuur en een heerlijk diner. Ontdek alle info en boek je verblijf. 

Bekijk hier de sfeerbeelden

Onze partners in de kijker

Wij zijn heel erg dankbaar dat we altijd kunnen rekenen op onze trouwe partners. Tijd om ze één voor in één in de kijker te zetten, want zij zorgen mee voor jouw culinaire beleving. 

Lees meer