Restaurant Pret a Gouter Bistrot

Evenementen in privésetting, vergaderen, koffietafels

Wij beschikken over een ruime zaak met mooi aangeklede aparte ruimtes waar u kan

vergaderen, lunchen, dineren en feestjes geven.

Ook verzorgen wij koffietafels, contacteer ons vrijblijvend voor een formule op maat:

Wij kunnen zorgen voor een Kempische koffietafel, belegde broodjes, taarten of een walking dinner formule, of een

3 of 4 gangen menu.. Gelieve de koffietafels twee werkdagen op voorhand te reserveren.

U kan ons vrijblijvend contacteren voor meer informatie over eender welke gelegenheid op 011/20.16.80 of info@pretagouter.be

 

 

 

 

 

 

Bistromenu

Bij Prêt-à-Goûter geniet je elke dag van een heerlijk bistromenu. Kom gezellig tafelen in onze bistro in Heusden-Zolder en proef onze ambachtelijke gerechten. 

Reserveer je tafeltje

Pintxos voor bedrijven

Op zoek naar een uniek idee voor een bedrijfsevenement? Wij hebben een leuk en smakelijk voorstel voor groepen vanaf 20 personen! Bij ons kun je samen met je gezelschap genieten van een gezellige avond in Spaanse sferen.

Vind hier alle info

Bezoek je de Velodroom?

De Velodroom in Heusden-zolder wordt druk bezocht door wielerliefhebbers. Groepen en verenigingen komen samen om deze verborgen parel te ontdekken. Wil je graag jouw dag nog net iets specialer maken? Kom dan genieten van een heerlijke diner of menu bij Prêt-à-Goûter! Ons restaurant ligt maar op slechts 1km afstand. 

Ontdek snel meer

Verblijf in onze gastenkamer

Overnachten in het mooie Limburg? Dat kan bij Prêt-à-Goûter! Geniet van de Bolderbergse natuur en een heerlijk diner. Ontdek alle info en boek je verblijf. 

Bekijk hier de sfeerbeelden

Onze partners in de kijker

Wij zijn heel erg dankbaar dat we altijd kunnen rekenen op onze trouwe partners. Tijd om ze één voor in één in de kijker te zetten, want zij zorgen mee voor jouw culinaire beleving. 

Lees meer