Bistro gerechten met een twist!
Wij bereiden onze gerechten enkel met topproducten. Een selectie lokale en regionale leveranciers levert de marktverse ingrediënten. Wij serveren lekkere seizoenssuggesties buiten de kaart!
Voorgerechten
- Carpaccio/Parmezaanse kaas € 19
- Terrine foie gras/ amandelbisquit / rabarbercompôte/ appelgelei € 23
- Huisgemaakte garnaalkroketten € 19
- Gillardeau creuses nature/geglaceerd € 30 / € 33
- 1/2 Canadese kreeft / tomatenvariëteiten / burata / tapenade (2 pers) € 30 pp
- Salade folle 1/2 Canadese kreeft/foie gras/gerookte eendenborst/frambozen (2 pers) € 39 pp
- Foccacia / foie d'oie / Kingcrab / rucola € 27
Hoofdgerechten
- Zeetong meunière met onze frietjes € 39
- Suprême van kabeljauw, zeekraal, vadouvan, saffraan, mosselpotje massala € 29
- Ossehaas of rib-eye peperroom of béarnaise of gebroken peper en mosterd / handgesneden frietjes € 36
- Steak tartaar - huisgemaakte pickles-onze frietjes € 27
- Krokante kalfszwezerik / jonge prei / zomertruffel € 38
- Tournedos Rossini € 45
- Salade folle / hele Canadese kreeft / foie gras, gerookte eendenborst / frambozen € 49
- Mechelse koekoek / truffelvelouté € 26
- Reerug poivrade / raapjes / beukenzwammetjes /dauphine aardappel € 38
Kaas & Desserts
- Dame Blanche - Flensjes, caramel en roomijs - Nougat glacé - Doyennépeer met amandel € 11
- Limburgse kaasplank € 15

Gillardeau Oesters
Wij zijn blij om u de wereldberoemde Gillardeau oesters te mogen presenteren
Ontdek de Gillardeau oesters