Restaurant Pret a Gouter Bistrot

Over Prêt à Goûter Bistro

"Prêt-à-Goûter Bistro" heeft een rijke gastronomische familiegeschiedenis. Vader Geert Vandenhove was de drijvende kracht achter Brasserie “Onder de Poort” en het "Gasthof" in Postel, restaurant "Bon Vivant" in Geel en "Resto Gerard" te Mol.

De liefde en de zoektocht naar de beste producten, maakte ook de collega's van Geert hongerig en creëerde een nieuwe opportuniteit. Zijn firma "Rungis Express", voorzag de beste Belgische restaurants in Limburg, Antwerpen en Luxemburg van levende langoustines, Sint-jakobsschelpen en verse vis.

In 2003 opende Geert, gedreven door zijn enthousiasme naar het bereiden van pure en authentieke gerechten, samen met zijn dochter Maaike en zoon Bart in 2003 restaurant "Prêt-à-Goûter" boven het slachthuis in Hasselt. Momenteel is het restaurant gelegen in het authentieke horecapand centrum Bolderberg, wijd en zijd in de streek gekend als het voormalige hotel-restaurant "Oud Bolderberg".

Jarenlang staan vader Geert en zoon Bart er voor bekend om in hun restaurant "Prêt-à-Goûter", absolute topproducten in alle eenvoud en met grote deskundigheid en zorg klaar te maken. Voor de hedendaagse restaurantbezoeker mag het allemaal wat eenvoudiger, sneller, informeler, lichter en goedkoper. Daarom beslissen de chefs zich sinds 2014 volledig te focussen op een laagdrempelig, ongedwongen en knus eetconcept. Nu gekend onder de naam “Pret a Gouter Bistro”.

Maaike en Bart zetten met veel plezier deze gastronomische familiegeschiedenis verder en verwelkomen jullie graag in "Prêt-à-Goûter Bistro" om lekker te genieten van onze vakkundig bereide productkeuken, met een goed glas wijn erbij. We vinden het ook fijn om hierbij aan jullie mee te delen dat we volgend jaar ons 20 jarig bestaan smaakvol zullen vieren.

 

Bistromenu

Bij Prêt-à-Goûter geniet je elke dag van een heerlijk bistromenu. Kom gezellig tafelen in onze bistro in Heusden-Zolder en proef onze ambachtelijke gerechten. 

Reserveer je tafeltje

Ontdek onze Pintxos-formule

Op zoek naar een uniek idee voor een bedrijfsevenement? Wij hebben een leuk en smakelijk voorstel voor groepen vanaf 20 personen! Bij ons kun je samen met je gezelschap genieten van een gezellige avond in Spaanse sferen. 

Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Vind hier alle info

Bezoek je de Velodroom?

De Velodroom in Heusden-zolder wordt druk bezocht door wielerliefhebbers. Groepen en verenigingen komen samen om deze verborgen parel te ontdekken. Wil je graag jouw dag nog net iets specialer maken? Kom dan genieten van een heerlijke diner of menu bij Prêt-à-Goûter! Ons restaurant ligt maar op slechts 1km afstand. 

Ontdek snel meer

Verblijf in onze gastenkamer

Overnachten in het mooie Limburg? Dat kan bij Prêt-à-Goûter! Geniet van de Bolderbergse natuur en een heerlijk diner. Ontdek alle info en boek je verblijf. 

Bekijk hier de sfeerbeelden