Restaurant Pret a Gouter Bistrot

Over Prêt à Goûter Bistro

"Prêt-à-Goûter Bistro" heeft een rijke gastronomische familiegeschiedenis. Vader Geert Vandenhove was de drijvende kracht achter Brasserie “Onder de Poort” en het "Gasthof" in Postel, restaurant "Bon Vivant" in Geel en "Resto Gerard" te Mol.

De liefde en de zoektocht naar de beste producten, maakte ook de collega's van Geert hongerig en creëerde een nieuwe opportuniteit. Zijn firma "Rungis Express", voorzag de beste Belgische restaurants in Limburg, Antwerpen en Luxemburg van levende langoustines, Sint-jakobsschelpen en verse vis.

In 2003 opende Geert, gedreven door zijn enthousiasme naar het bereiden van pure en authentieke gerechten, samen met zijn dochter Maaike en zoon Bart in 2003 restaurant "Prêt-à-Goûter" boven het slachthuis in Hasselt. Momenteel is het restaurant gelegen in het authentieke horecapand centrum Bolderberg, wijd en zijd in de streek gekend als het voormalige hotel-restaurant "Oud Bolderberg".

Jarenlang staan vader Geert en zoon Bart er voor bekend om in hun restaurant "Prêt-à-Goûter", absolute topproducten in alle eenvoud en met grote deskundigheid en zorg klaar te maken. Voor de hedendaagse restaurantbezoeker mag het allemaal wat eenvoudiger, sneller, informeler, lichter en goedkoper. Daarom beslissen de chefs zich sinds 2014 volledig te focussen op een laagdrempelig, ongedwongen en knus eetconcept. Nu gekend onder de naam “Pret a Gouter Bistro”.

Maaike en Bart zetten met veel plezier deze gastronomische familiegeschiedenis verder en verwelkomen jullie graag in "Prêt-à-Goûter Bistro" om lekker te genieten van onze vakkundig bereide productkeuken, met een goed glas wijn erbij. We vinden het ook fijn om hierbij aan jullie mee te delen dat we volgend jaar ons 20 jarig bestaan smaakvol zullen vieren.

 

23 redenen om ook in 2023 te komen eten

Ook in 2023 staat ons team klaar om jou en je familie en vrienden de gezelligste en beste restaurantervaring te bieden.

Lees snel meer-

Tasty Monday Menu

Geen tijd om te koken na een drukke start van de week? We helpen je graag een handje..

Ontdek snel het menu

Vergaderen met hapje en drankje?

Ben je op zoek naar 'n leuke locatie voor een vergadering met een lekker hapje en een drankje?

Lees meer