Ontdek hier onze "Pintxos" formules

Pintxos-formule 

 

Op zoek naar een origineel idee voor jouw bedrijfsevenement? Voor groepen vanaf 20 personen hebben wij een leuk en heel lekker voorstel! Bij ons kan je samen met jouw gezelschap genieten van een sfeervolle Spaanse avond.

We halen onze inspiratie uit het gastronomische Baskenland en laten jullie proeven van een gevarieerd assortiment 'Pintxos' met Spaanse topingrediënten. 'Pintxos' zijn de Baskische variatie van tapas op een stokje. Het team van Prêt-à-Goûter brengt deze Spaanse lekkernijen naar een hoger niveau.

  • Pintxos "facil": 7 "Pintxos" 3 koude + 4 warme bereidingen € 35,- p.p.

  • Pintxos "fiesta": 8 "Pintxos" 3 koude + 4 warme bereidingen + dessert € 40,- p.p.

  • All-in drankenformule: Vermouth/Cava/Mocktail, wijnen, waters, moka met huisgemaakt zoet €30,- p.p.

Op donderdag 25 april organiseren op we opnieuw een Pintxos-avond. Kom naar ons Italiaans evenement "Ombra e Cicheti" en geniet van heerlijke kleine gerechtjes uit de Noord-Italiaanse keuken. De winepairing wordt verzorgd door Licata Vini. Reserveer hier je plekje.

Wil je graag een Pintxos-avond organiseren voor jouw bedrijf of organisatie? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. 

 

Tel: 011 20 16 80 

Mail: info@pretagouter.be

 

 

 

Tasty Monday Menu

Geen tijd of zin om te koken na een drukke start van de week? Dat snappen we! Maandagen zijn voor velen onder ons een blue Monday. Gelukkig zijn wij er om je een handje te helpen. Met ons Tasty Monday Menu begin je de week met een heerlijke start en ben je klaar om er de volgende dag weer helemaal voor te gaan. 

Reserveer je tafeltje

Ontdek onze Pintxos-formule

Op zoek naar een uniek idee voor een bedrijfsevenement? Wij hebben een leuk en smakelijk voorstel voor groepen vanaf 20 personen! Bij ons kun je samen met je gezelschap genieten van een gezellige avond in Spaanse sferen. 

Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Vind hier alle info

Bezoek je de Velodroom?

De Velodroom in Heusden-zolder wordt druk bezocht door wielerliefhebbers. Groepen en verenigingen komen samen om deze verborgen parel te ontdekken. Wil je graag jouw dag nog net iets specialer maken? Kom dan genieten van een heerlijke diner of menu bij Prêt-à-Goûter! Ons restaurant ligt maar op slechts 1km afstand. 

Ontdek snel meer

Verblijf in onze gastenkamer

Overnachten in het mooie Limburg? Dat kan bij Prêt-à-Goûter! Geniet van de Bolderbergse natuur en een heerlijk diner. Ontdek alle info en boek je verblijf. 

Bekijk hier de sfeerbeelden