Ontdek hier onze "Pintxos" formules

Pintxos-formule 

 

Op zoek naar een origineel idee voor jouw bedrijfsevenement? Voor groepen vanaf 20 personen hebben wij een leuk en heel lekker voorstel! Bij ons kan je samen met jouw gezelschap genieten van een sfeervolle Spaanse avond.

We halen onze inspiratie uit het gastronomische Baskenland en laten jullie proeven van een gevarieerd assortiment 'Pintxos' met Spaanse topingrediënten. 'Pintxos' zijn de Baskische variatie van tapas op een stokje. Het team van Prêt-à-Goûter brengt deze Spaanse lekkernijen naar een hoger niveau.

  • Pintxos "facil": 7 "Pintxos" 3 koude + 4 warme bereidingen € 35,- p.p.

  • Pintxos "fiesta": 8 "Pintxos" 3 koude + 4 warme bereidingen + dessert € 40,- p.p.

  • All-in drankenformule: Vermouth/Cava/Mocktail, wijnen, waters, moka met huisgemaakt zoet €30,- p.p.

Wil je graag komen proeven? Op vrijdag 24 november organiseren we een "Pintxos" avond met wijn degustatie van "Ad amorem vini". Om alles vlot te laten verlopen, werken we met inschrijvingen. Je kan via onze website eenvoudig een tafeltje reserveren. Graag "Pintxos" vermelden bij de opmerkingen.

 

 

 

Tasty Monday Menu

Geen tijd of zin om te koken na een drukke start van de week? Dat snappen we! Maandagen zijn voor velen onder ons een blue Monday. Gelukkig zijn wij er om je een handje te helpen. Met ons Tasty Monday Menu begin je de week met een heerlijke start en ben je klaar om er de volgende dag weer helemaal voor te gaan. 

Reserveer je tafeltje

Kerstmenu 2023

Vier Kerstmis bij Prêt-à-Goûter en geniet van een heerlijk feestmaal dat we speciaal voor deze gelegenheid hebben samengesteld. Een feestelijke ervaring die je niet wilt missen! Benieuwd naar de samenstelling van het menu? Lees dan snel verder en reserveer je tafeltje eenvoudig via onze website.

Ontdek hier het volledige menu

Proef ons Bistro Herfstmenu

De herfst is in het land en dat is duidelijk voelbaar. Terwijl de regen tegen de ramen tikt en de wind door de bomen gluurt, kan jij komen genieten in ons gezellig restaurant. Speciaal voor dit seizoen hebben we ons eigen Bistro Herfst Menu. Kom zeker eens proeven!

Ontdek hier ons herfstmenu

Ontdek onze Pinxtos-formule

Op zoek naar een uniek idee voor een bedrijfsevenement? Wij hebben een leuk en smakelijk voorstel voor groepen vanaf 20 personen! Bij ons kun je samen met je gezelschap genieten van een gezellige avond in Spaanse sferen. 

Wil je eens komen proeven? Op vrijdag 24 november organiseren we een Pintxos avond met wijn degustatie. Ideaal om kennis te maken met dit unieke evenement.

Vind hier alle info

Bezoek je de Velodroom?

De Velodroom in Heusden-zolder wordt druk bezocht door wielerliefhebbers. Groepen en verenigingen komen samen om deze verborgen parel te ontdekken. Wil je graag jouw dag nog net iets specialer maken? Kom dan genieten van een heerlijke diner of menu bij Prêt-à-Goûter! Ons restaurant ligt maar op slechts 1km afstand. 

Ontdek snel meer