Ontdek hier onze "Pintxos" formules

Pintxos-formule 

 

Op zoek naar een origineel idee voor jouw bedrijfsevenement? Voor groepen vanaf 20 personen hebben wij een leuk en heel lekker voorstel! Bij ons kan je samen met jouw gezelschap genieten van een sfeervolle Spaanse avond.

We halen onze inspiratie uit het gastronomische Baskenland en laten jullie proeven van een gevarieerd assortiment 'Pintxos' met Spaanse topingrediënten. 'Pintxos' zijn de Baskische variatie van tapas op een stokje. Het team van Prêt-à-Goûter brengt deze Spaanse lekkernijen naar een hoger niveau. We maken er een smaakvolle menu beleving van:

  • Pintxos "facil": 7 "Pintxos" 3 koude + 4 warme bereidingen € 42,- p.p.

  • Pintxos "fiesta": 8 "Pintxos" 3 koude + 4 warme bereidingen + dessert € 48,- p.p.

  • All-in drankenformule: Vermouth/Cava/Mocktail, wijnen, waters, moka met huisgemaakt zoet €38,- p.p.

 

Wil je graag een Pintxos-avond organiseren voor jouw bedrijf of organisatie?

Contacteer ons dan vrijblijvend voor meer info:

Tel: 011 20 16 80 

Mail: info@pretagouter.be

 

 

 

Bistromenu

Bij Prêt-à-Goûter geniet je elke dag van een heerlijk bistromenu. Kom gezellig tafelen in onze bistro in Heusden-Zolder en proef onze ambachtelijke gerechten. 

Reserveer je tafeltje

Pintxos voor bedrijven

Op zoek naar een uniek idee voor een bedrijfsevenement? Wij hebben een leuk en smakelijk voorstel voor groepen vanaf 20 personen! Bij ons kun je samen met je gezelschap genieten van een gezellige avond in Spaanse sferen.

Vind hier alle info

Bezoek je de Velodroom?

De Velodroom in Heusden-zolder wordt druk bezocht door wielerliefhebbers. Groepen en verenigingen komen samen om deze verborgen parel te ontdekken. Wil je graag jouw dag nog net iets specialer maken? Kom dan genieten van een heerlijke diner of menu bij Prêt-à-Goûter! Ons restaurant ligt maar op slechts 1km afstand. 

Ontdek snel meer

Verblijf in onze gastenkamer

Overnachten in het mooie Limburg? Dat kan bij Prêt-à-Goûter! Geniet van de Bolderbergse natuur en een heerlijk diner. Ontdek alle info en boek je verblijf. 

Bekijk hier de sfeerbeelden

Onze partners in de kijker

Wij zijn heel erg dankbaar dat we altijd kunnen rekenen op onze trouwe partners. Tijd om ze één voor in één in de kijker te zetten, want zij zorgen mee voor jouw culinaire beleving. 

Lees meer